יצירת פרלינים

  • יש לצקת את השוקולד המטומפרר לתבנית סיליקון או לתבנית פוליקארבונט . רצוי למלא את השקעים כמעט עד הסוף.
  • לאחר מילוי השקעים, יש לדפוק את התבנית על גבי השולחן על מנת להוציא את בועות האוויר שיש בשוקולד.
  • להכניס למקרר לפחות ל 3-4 שעות ולאחר מכן לחלץ בעדינות את הפרלינים מתוך התבנית.

יצירת טראפלס

חומרים:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד מריר

היחסים הם 1:1

  • מחממים בסיר שמנת מתוקה ומערבבים מדי פעם.
  • חשוב מאוד שהשמנת לא תגיע למצב רתיחה, כלומר להוריד אותה מהאש רגע לפני….
  • לקערה מכניסים קוביות של שוקולד מריר.
  • שופכים את השמנת מעל השוקולד המריר ונותנים להם לנוח ביחד חצי דקה.
  • מערבבים בזהירות את השמנת עם השוקולד עד שנוצרת אמולסיה חלקה.
  • מניחים את הקערה במקרר למשך שעתיים-שלוש, עד שהגאנאש שיצרתם נהפך למוצק.
  • לאחר שהגאנאש התמצק, אפשר להתחיל ליצור ממנו טראפלס.
  • מסדרים קערה ובה שמים אבקת קקאו משובחת.
  • מוציאים עם כפית חתיכה מהגאנאש (לא גדולה ולא קטנה מדי), יוצרים ממנה כדור ומכניסים לתוך הקקאו. עוטפים את הכדור בקקאו ובזמן ההוצאה, מנערים מעט את הקקאו.
  • חוזרים על הפעולה הזו עד שכל הגאנאש